Cara Menjual Perfume Secara Online


Adakah anda seseorang yang prihatin dengan bau bauan? Suka pada wangi wangian? Mahu mengubah nasib dan gunakan kepandaian anda dalam bidang ini dan menjadikan ia sebagai perniagaan? Pelajari cara untuk menjual wangian secara online dan mulakan kedai online anda dalam masa beberapa jam sahaja disini. Anda perlu ada pemahaman yang kuat tentang minyak wangi dan cologne, hasrat yang tinggi untuk berjaya dan sedikit masa yang boleh diluangkan dengan berusaha sebelum anda membuat duit dengan kedai online anda sendiri.

Walaupun sistem automasi akan melakukan kebanyakkan "kerja" untuk anda, ia penting untuk dapatkan pemahaman asas dan beberapa maklumat harus dilakukan dalam e-dagang. Contoh, sememang wajarnya jika anda tengok tengokkan saingan kedai minyak wangi atau jenama wangian lain yang sedang ada di pasaran. Penyelidikan terkumpul amat berguna untuk membina perniagaan anda. 

Tips di bawah boleh membantu dalam cara untuk menjual wangian secara online.


1. Lakukan Penyelidikan "Penonton" yang mendalam dan teliti. (Who are your viewers)


Kunci keberkesanan perjalanan sesebuah "kedai" online bergantung pada keperluan dan motivasi penonton anda. Ia memerlukan kerja untuk mengetahuinya. Tapi jangan risau, di web ini penuh dengan tawaran pelbagai sumber yang telah membuat penyelidikan penonton anda..perlu luangkan masa dan baca sedikit. Contoh beberapa tempat yang baik untuk memulakan 'field work" adalah laman forum, komuniti online, majalah gaya hidup dan sudah tentu rangkaian sosial. Sebaik sahaja anda telah mengumpul maklumat yang cukup, anda sudah boleh mula bina profil pelanggan biasa anda. Penyelidikan "penonton" adalah suatu bahagian yang penting dalam mempelajari cara bagaimana untuk menjual wangi wangian secara online.

2. Kenal pasti kata kunci yang boleh menarik minat pasaran anda.


Untuk mendapat penonton daripada enjin carian, anda mesti mengenal pasti kata kunci dan frasa yang mungkin digunakan oleh pelanggan untuk mencari anda. Beberapa contoh mungkin "Christian Dior cologne," "minyak wangi Versace" dan "wangian untuk lelaki." Dapatkan khidmat penyelidikan menggunakan Google Analytics atau perkhidmatan lain untuk mengetahui kata kunci yang menerima lalu lintas yang paling banyak.

Kajian kata kunci adalah satu bahagian penting dalam strategi SEO anda. Anda perlu membina kandungan kata-kata kunci ini supaya anda ditemui dalam laman web., dan perlu ada dalam kedudukan carian. SEO adalah antara langkah pertama untuk pelajari bagaimana untuk menjual wangi - wangian di atas talian. Baca sini 


3. Adakan hubungan dengan pengeluar/distributor/wholesaler.


Membeli borong adalah cara terbaik untuk menghasilkan keuntungan apabila anda menjual terus kepada pengguna. Hubungi pemborong secara langsung untuk mendapatkan sebut harga. Bandingkan harga borong kepada harga pasaran semasa dan kira keuntungan anda setiap jualan. Jika apa yang anda inginkan anda tidak boleh dapat, mungkin anda boleh cari pilihan lain.

4. Pilih perisian "shopping cart" yang betul.


Sudah tentu, sebuah kedai online hanya sekuat perisian yang kuasa itu. Seperti yang anda belajar bagaimana untuk menjual wangian dalam talian, anda akan memahami bahawa platform perisian anda adalah salah satu bahagian yang paling penting. 

Contoh, anda mahu perisian shopping cart unda memberi kuasa kepada anda dengan "perkongsian sosial" yang mudah. Pemasaran e-mel akan menjadi satu bahagian penting dalam menaikkan taraf process ini ; (perisian anda perlu mempunyai cara yang mudah untuk mengautomasikan senarai e-mel anda) 

mydxandra agen DeXandra Inspired Perfume pilihan ramai

About Us


Member of the DIPKLTeam. Hilarious. mother to YouTube's next big superstar!

Where you can find me : fb, twitter, instagram, pinterest 


Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment