Perfume Murah : Jenama dan Kualiti Antarabangsa, Harga Tempatan !

Macamana nak save duit bila berbelanja ni?

Semestinya jimat belanja tidak lagi bermaksud anda tidak boleh memiliki wangian serupa dengan jenama popular dan mahal melambung tuh!

Minyak wangi yang berbau seperti di Sephora boleh menjadi milik anda. Sama jer baunya seperti pereka ternama, harga je berlainan. Nak tau kenapa murah? Semestinya antara sebab perbezaan harga yang ketara ini adalah Nama dan juga pembungkusan. Untuk maklumat anda mereka berbelanja besar untuk pemasaran yang mahal juga pengiklanan yang tinggi.

Secara umumnya Perfume Sama Bau atau Inspired Perfumes cukup diminati rakyat Malaysia sebab ianya memang berbaloi, apabila dibuat perbandingan harga! Memang Sesuai untuk kegunaan harian sendiri ataupun dibelikan sebagai hadiah untuk teman dan keluarga. Banyak dah pilihannya tapi pastikan pembelian anda dari yang berkualiti. Dalami sejarah produk dan pengeluar sebelum anda membeli.

Antara yang cukup popular dipasaran adalah permata ini :

Tidak hairan kerana baunya memang "sophisticated" Cubalah sendiri, pasti anda juga akan feel like a million dollars. :) 

We say, Dont discount Quality just because it is cheap! And guess what??! Well arent you lucky? Yes we've done the hard work for ya, We are confident that you will not be disappointed with our selection.
Antara feedback positive yang kami terima :

Saya suka minyak wangi ni,  alot! dan im happy saya membeli Dexandra kerana harganya memang benar-benar mampu milik. Saya berpuas hati dengan perkhidmatan pelanggan team #mydxandra yang cepat dan helpful. Saya akan mengesyorkan produk ini kepada my family and friends - Farah Hani, Bukit Rimau 

Bau macam bunga memanng menggoda - Worth It every sen! - Julie Ng, Sentul 

Fabulous price for my favourite fragrance!! And shipping is always super fast!! Saya suka sangat, terima kasih. Nanti habis botol saya try yang lain pula ya sis? - Sivanisri, Brickfields

Sekiranya anda seorang yang Klasik dan Natural dan punyai sedikit karekteristik "Adventurous" Inspired Lady Million PACO RABBANE ini cukup sesuai dengan anda. Jemput layari laman FB kami untuk pilihan yang lain.

Salam Mewangi Selalu
Jika anda rasakan maklumat ini berguna untuk anda bantu saya dan "share" di rangkaian sosial anda pula.


Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment