Soalan Yang Sering Ditanya (FAQ)S: Apakah jenis wangian yang kami jual?
J : Kami menjual produk wangian Yang diilhamkan oleh Jenama antarabangsa Dan terkenal.  Seperti produk generik Yang lain atau seperti ubat-ubatan preskripsi, minyak wangi pilihan kami ini mempunyai kualiti yang asal, tetapi ianya bukan / TIDAK dari pereka asal.

S : Adakah koleksi minyak wangi mydxandra,  Produk DeXandra Yang ' diilhamkan oleh jenama terkenal mempunyai bau yang sama seperti yang asal ?
J: Ya. Semua minyak minyak wangi koleksi mydxandra , (kami memasarkan produk DeXandra) Yang Diilhamkan oleh wangian pereka jenama mempunyai kualiti yang tinggi Dan beranugerah. Di samping itu kami memastikan bahawa bau produk yang kami tawarkan ini serupa dengan yang asal.

S: Berapa lamakah bau minyak wangi Yang diilhamkan ini bertahan?
J: Faktor utama menentukan berapa lama wangian betahan di kulit anda adalah kualiti dan kuantiti minyak yang digunakan dalam minyak wangi. Kami memastikan koleksi pilihan produk wangian Yang diilhamkan hanya menggunakan dos wangian "Gred A". Secara amnya supaya ianya bertahan selama 8 jam.  Walau bagaimanapun, jika ini tidak berlaku dan anda merasa bahawa produk wangian DeXandra DLL Yang Diilhamkan tidak bertahan. Sila berikan maklum balas ke talian khidmat pelanggan kami dan kami akan uruskan bayaran balik.

S: Berapa lama masa yang diperlukan untuk minyak wangi pilihan sampai ke saya?
A: setelah anda membuat pembayaran, produk Minyak wangi DeXandra Yang diilhamkan oleh Jenama terkenal ini mengambil masa selam tiga hari bekerja until sampai ke anda. (Bukan dari hari pesanan tetapi dari hari pembayaran)
Nota: Produk produk SALE atau Jualan boleh mengambil masa sehingga 6 hari tidak termasuk hari pesanan.

Ada persoalan Yang lain?
Jika anda mempunyai sebarang soalan lain mengenai produk pilihan mydxandra yang tidak dibincangkan di sini , sila layari laman web kami atau hubungi talian khidmat pelanggan kami (Isnin - Jumaat 09h00 untuk 16h00 ) atau mel kepada kami soalan anda di mydxandra@gmail.com

Jangan Tunggu Esok..

mydxandra agen DeXandra Inspired Perfume pilihan ramai


>>> Here's the addition to this article guys. Yes..yes yang dok tanya tu apa bezanya tiruan dan inspired perfume tu..mohon layan vid my favourite guy, @danialshahrildani isnt he something? like and share


About Us


Member of the DIPKLTeam. Hilarious. mother to YouTube's next big superstar!

Where you can find me : fb, twitter, instagram, pinterest 

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment