Jika Anda Teringinkan Perhatian

Hey, takde malu lah sekiranya teringin kepala berpaling tehadap anda. Jangan keterlaluan sudahlah...cuaca panas seperti di Malaysia ni  nota wangian bunga ini memang sesuai untuk menarik perhatian.  Mujurlah, ada wangian sebegini dikoleksi kami , berbaulah seperti pastri yang lazat ... mana ada salah gitu kan?!

View Shop



Cuaca sejuk pagi pula? Kekadang tu memang memanggil manggil je selimut tu. Jikalah cuaca sejuk selepas hujan mempunyai 'aroma' tersendiri, wangian ini merangkumi emosi keselesaan itu.

 View Shop




Contrary to what many believe..sesuatu yang 'timeless' tidak membawa maksud 'bosan'. Trends come and go, tetapi wangian segar yang indah tidak akan mana-mana, Macam ini hah...
View Shop




Jika anda penat bekerja, sudah tiba masa untuk bercuti. Wangian ini merangkumi hari hari percutian anda. Campuran nota wangian di botol ini seperti anda berada di Amerika Selatan. Cubalah
View Shop







Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment